Още една възможност за заплащане на семестриална такса за студенти ОКС „Бакалавър“, редовна и задочна форма на обучение – II, III и IV курс

jordklot med online text 33310532

Технически университет-Габрово предлага още една възможност на студентите за заплащане на семестриалната такса за зимен семестър на академичната 2020/2021 година.
Освен традиционния начин на заплащане на семестриалната такса по банков път в банковата сметка на Технически университет-Габрово:
ДСК ЕАД – Габрово,
IBAN: BG83STSA93003110006000
BIC: STSABGSF
студентите могат да използват и „онлайн магазина“ на ТУ-Габрово https://vpos.tugab.bg/.
zadochno 1140x390

Този начин на заплащане на семестриалната такса е бърз, удобен и без заплащане на допълнителни такси за обслужване. Заплащането се извършва чрез дебитна или кредитна карта след регистрация  на съответния студент, в която се посочва специалността, курса на обучение и факултетния номер. Заплатената сума се верифицира от Технически университет-Габрово, чрез което се ограничават възможностите за грешки, а студентът може да проследи процеса.
За записване за академичната 2020/2021 година студентите от II, III и IV курс в редовна и задочна форма на обучение - ОКС „Бакалавър“ изпращат на  е-mail адресите на съответната факултетна канцелария следните документи:
 

1. Именник, декларация за здравно осигуряване, която се отнася само за студенти в редовна форма на обучение до навършване на 26-годишна възраст. Копие от попълнените документи се изпраща в прикачен файл на е-mail адресите на съответната факултетна канцелария.

2. При заплащане на семестриална такса по банков път на е-mail адресите на съответната факултетна канцелария се изпраща копие на документ за внесена семестриална такса за обучение. Като основание за заплащане се посочва факултетния номер, ЕГН и трите имена на студента. При заплащане на такса чрез „онлайн магазина“ се изпраща екранна снимка на поръчката.
Срокът за заплащане на семестриалната такса за студенти в задочна форма на обучение е до 13 септември (неделя) 2020 г.

При необходимост от допълнителна информация се обръщайте към съответната факултетна канцелария.