Студентско общежитие

ОБЩЕЖИТИЕ

Loading...

Студентско общежитие Учебен корпус - 6, се намира в непосредствена близост до всички корпуси на университета. Общежитието е санирано, разполага с паркинг, градина и капацитет от 260 легла . Всяка стая е със собствен санитарен възел. Предлагаме прекрасни условия за почивка и извън аудиторни занимания.

Loading...

Предлагаме столова за хранене – топла, вкусна и съобразена с всички изисквания храна, обяд и вечеря. За удобство на студентите на всеки етаж има обособена кухня и кът за хранене.

Loading...

Погрижили сме се и за здравето на нашите студенти. В общежитието вече работи фитнес зала, която предлага условия, както за спорт, така и за йога, медитация и танци.

Loading...

Разполагаме с богата библиотека, подходяща за подготовка и спокойствие в свободното време на нашите студенти.

Loading...

Стаите са обзаведени с всичко необходимо за приятен престой. Всяка стая е със собствен санитарен възел и бойлер. Общежитието предлага стаи за задочни студенти, които се отдават по време на очните занятия, изпити и др.

Loading...

Заповядайте да при нас! Открийте нови възможности и приятели!

КОНТАКТИ:

  • МИРОСЛАВА ЦОНЕВА / управител СОС /
  • Тел : 0878623302, 0877066816
  • КРАСИМИРА ХРИСТОВА  / касиер – маркировач СОС /
  • Тел : 0878630948, 0898708024

ХОСТЕЛ

Хостелът се намира в сградата на Учебен корпус – 6, в близост до всички корпуси на университета. Разполага с 60 стаи за настаняване на студенти и гости. Сградата е санирана, има локално парно отопление, свободен достъп до интернет и собствен паркинг.

Стаите са с реновирано обзавеждане и предоставят прекрасна възможност за пребиваване на студентите по време на очни занятия, лекции, семинари и др. Разполагат със собствен санитарен възел и топла вода.

В самата сграда се намира студентски стол, което дава възможност за обедно и вечерно хранене без да се налага да се търси друг вариант.

Бъдете наши гости! Ще се радваме да Ви посрещнем и настаним !

КОНТАКТИ:

РАДОСТИНА ХРИСТОВА / управител Хостел/

0879946765, 0877066786