Технически университет – Габрово организира презентационно събитие и кариерна борса за студенти от специалност „Социални дейности“

career

На 21.04.2023 г. (петък) от 11.00 часа в библиотеката на Технически университет – Габрово ще се проведе презентационно събитие с участие на представители на общински и регионални структури, реализиращи политиките по социална закрила, доставчици на социални услуги и неправителствени организации. Презентационното събитие е предназначено за студенти, които искат да се докоснат до най-новите практики в социалната сфера и да стартират успешна кариера в тази област. В рамките на събитието утвърдени работодатели от социалната сфера ще споделят ценни съвети и своя практически опит.

На 24.04.2023 г. и 25.04.2023 г. в Ритуалната зала на Община Габрово от 11.00 часа стартира кариерна борса. Стимулационни работни дни, тренировъчни интервюта за работа, обучение по актуални теми ще бъдат само част от богатата програма. Очакват Ви перспективи за професионална реализация, съвети от опитни работодатели и възможност да се запознаете с актуалните тенденции на пазара на труда в социалната сфера. В рамките на събитието ще имате възможност да се запознаете с успешните истории на социалните предприемачи в България.

Пълната програма, участващите организации и повече подробности за презентационното събитие може на мерите тук, а за кариерната борса тук.

Събитията се организират по проект №BG05M2OP001-2.016-0019 „Иновативно образование в хуманитарни и социални науки чрез цифрова транс-формация и модернизация на учебните програми във Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий", Софийски университет "Св. Климент Охридски", Югозападен университет "Неофит Рилски" и Техническият университет в Габрово в партньорство с чуждестранни университети от Гърция, Полша и Румъния“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-202 г., съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.