„Шнайдер Електрик“ търси иновативни проекти в конкурса „GoGreen“

GoGreen 2023

Студенти от цялата страна могат да кандидатстват до 10 май 2023 г. в международния конкурс „Go Green“. Негов организатор е лидерът в дигитализацията на енергийния мениджмънт и автоматизацията „Шнайдер Електрик“ (Schneider Electric). Целта е да бъдат открити смели и устойчиви проекти за бъдещето.

Отборното състезание е насочено към студенти, които следват в бакалавърски програми по бизнес, инженерни специалности, маркетинг и иновации. Най-добрите идеи ще преминат през следващите фази на конкурса, където участниците ще работят с ментори и ще решават световно значими казуси.

Голямата награда за отбора победител в „Go Green“ за Европа е 5 000 евро, международно пътуване с победители от други региони и представяне на проекта пред висшите мениджъри на „Шнайдер Електрик“. Сребърният медалист също ще спечели възможност за представяне на проекта и парична награда от 3 000 евро. Останалите финалисти ще получат шанс за платен стаж в компанията и участие в менторски експертни сесии.

Оценката на проектите ще става в периода 11 – 24 май 2023 г., местните победители ще бъдат съобщени до 24 май, а менторските сесии ще се проведат до 14 юни. На тази дата са и регионалните финали, а ден по-късно ще бъде обявен европейският победител.

Повече информация и формуляр за кандидатстване са достъпни в сайта на инициативата.