В България има вече онлайн пространство за индустриални технологии

IndustryHUB 2

IndustryHUB събира най-актуалните новини, продукти, информация и споделен опит в областта на индустриалните технологии.

От месец юли IndustryHUB представя най-актуалните новини, продукти, информация и споделен опит в областта на индустриалните технологии в България. Основната цел на платформата e да се превърне в среда за споделяне на опит и да насърчи индустриалното развитие на страната и изграждането на инженерните кадри.

Освен че представлява сайт за споделяне на новини и информация по различни теми, IndustryHUB създава общност от специалисти и съмишленици, които могат да коментират и дискутират споделените материали, да бъдат автори и да печелят точки в профилите си в зависимост от публикуваните статии и броя харесвания и коментари към тях. По този начин се насърчава тяхната активност и се отличават най-добрите. Професионалното призвание може да има значение не само за личното удовлетворение на участниците, но и за тяхното професионално израстване.

Основни области на информация са:

  • иновациите и реализацията на научноизследователски разработки
  • лабораторните и научно-приложните услуги
  • управлението на интелектуалната собственост
  • трансфера на знания и технологии
  • предприемачеството
  • стартиращите предприятия
  • кариерната реализация и бизнес-ориентираното обучение.

Достъпът до всички информационни ресурси в IndustryHUB е свободен, но публикуването, харесването и коментирането на статии на сайта изисква потребителите да имат регистриран профил. Сайтът предлага на потребителите и възможност да филтрират съдържанието на база на различни категории.

IndustryHUB е изграден с обединените усилия на JobTiger и Технически университет – Габрово.


За JobTiger

JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България създаден през 2000г.  Компанията е най-големият организатор на кариерни събития в България, сред които форума за студентски стаж и кариера -  „Национални дни на кариерата” и специализираните „Дни на Кариерата“ съответно в сферите на ИТ и икономика и финанси.

За TU-Gabrovo

Техническият университет – Габрово успешно съчетава традициите на миналото с възможностите на настоящето в областта на образованието и науката. Той е престижен образователен и научен център, който предлага качествено обучение в съответствие с нуждите на пазара на труда.

За повече информация:

+359 2 49180 00, +359 89 897 62 26, office@industryhub.bg