Състезание по чертане в CAD среда

15 Май 2019, 8:04 am
Публикувана в Последни новини
Прочетена 454 пъти Последно променена в Сряда, 15 Май 2019 08:22

На 14 и 15-ти май в Технически университет - Габрово се проведе състезание по чертане в CAD среда, което е първото събитие организирано от членовете на BEST Gabrovo. Състезанието беше под наслов "Come And Draft", като в него премериха сили 13 участника. Задачите, върху които работиха студентите бяха зададени и оценени от инженерите на „Мехатроника АД“ и „М+С Хидравлик АД“.
Наградите бяха осигурени от официалния вносител на SolidWorks за България – „ДиТра ООД“, като голямата награда е едноседмичен сертифициран курс по SolidWorks в учебния център на ДиТра.
На 15 май доц. Железаров – Зам. Ректор по НИР поздрави участниците и връчи наградите на победителите. Първото място зае Теньо Николаев Бакалов от специалност „Компютърни технологии в машиностроенето“ - 2-ри курс. Второто място бе отредено на Ганка Петрова Тодорова от специалност „Компютърни технологии в машиностроенето“- 4-ти курс, а третото място зае Батохан Метин Хали от специалност „Мехатроника“ - 1-ви курс.
Доц. Железаров пожела още нови успехи на студентите от Технически университет-Габрово и нови инициативи на членовете на BEST Gabrovo.

 

nagradi 1   nagradi 2   nagradi 3   nagradi 4
Оценете
(0 гласа)