На 18.09.2017г. в Аулата на Технически колеж в Ловеч бе открита новата учебна академична година.Колежът отваря врати за нови първокурсници в общо пет специалности.

 

otkrivane na ucebnata godina 20170925 1

С тържествен водосвет, отслужен от отец Кънчо и пожелания за много успехи започна тържествената церемония по откриването на новата учебна година в ТК Ловеч. Гости бяха г-н Илиян Тодоров, зам-областен управител, г-н Венцислав Христов - зам-кмет, г-н Минчо Казанджиев от Ротари клуб, г-н Петър Бабурков - изпълнителен директор на "Спарки-Елтос", както и други представители на фирми и училища, партньори на колежа.

 

otkrivane na ucebnata godina 20170925 2

 

Откриването събра в зала „Аула“ целия състав на единственото за града висше учебно заведение, което е в структурата на Техническия университет Габрово. Церемонията започна с внасяне на знамето на колежа и изслушване на химна на Република България и химна на студентите.

 

 

 

Поздравителни адреси бяха изпратили още Областен управител на Ловеч Георги Терзийски, ПП ГЕРБ, народният представител инж. Иван Миховски, д-р Мадлена Бояджиева, кмет на Община Тетевен и други.

otkrivane na ucebnata godina 20170925 4

otkrivane na ucebnata godina 20170925 3